Z6_PPGAHG8001C6B0QP77BB1I2C66
Z7_PPGAHG8001LQD0Q5EB3TVQ1MD6

ИЗПРАЩАНЕ НА ВИПУСК 2024 НА СУ „ИВАН МОМЧИЛОВ“

Дата на публикуване: 15.05.2024
Последна актуализация: 15.05.2024

С много емоции, въпреки мрачното време навън, Средното училище „Иван Н. Момчилов“ изпрати Випуск 2024.

Тържеството на зрелостниците започна с приветствие от кмета на община Елена инж. Дилян Млъзев: „Бъдете здрави, дръзновени, мечтайте и сбъдвайте мечите си, пътувайте, срещайте предизвикателства и ги преодолявайте, трупайте житейски опит, но не забравяйте, че вие сте еленчани по произход и по душа, а нашият град има нужда от  вас –  от лекари, учители, от хора, които развиват собствен бизнес и не на последно място – от управленци. Аз вярвам, че именно вие сте тези хора, защото вие сте нашето бъдеще. На добър час и успех!“ 

Директорът на училището д-р Йордан Минчев също отправи пожелания за здраве и успехи във всички начинания. При випускниците се качиха и голяма част от техните учители, които получиха букети и подаръци от младежите.

Директорът д-р Минчев заедно с кмета на общината инж. Млъзев заедно връчиха традиционната награда ,,Достоен наследник на Момчилов”.

Тази година носителите са петима завършващи. В раздел „А“ - ,,За творчество и оригиналност в ученическите и учебни дейности” – Даяна Славова, Диана Донева, Михаела Раднева, Стефан Иванов и в раздел „Б” – „Активен спортист” - Пламен Севдалинов.

В края на тържеството абитуриентите получиха плакети, свитъци с пожелание и букет здравец от общинското ръководство и председателя на Общински съвет Елена г-н Стоян Златев. Директорът д-р Йордан Минчев с менче в ръка им пожела късмет и да им върви по вода.

Още снимки може да видите тук.